הוראות הכנה:
לתוך שייקר מוסיפים קרח עד לכדי חצי גובה, מוזגים את הליקרים עם השמנת והגבינה
משקשקים כ-15 שניות, מוזגים לכוס ומגישים.
קרם פיסטוק ושוקולד מריר
מומלץ להגיש לצד סופגנייה בציפוי פיסטוק ושוקולד לבן
או כל תופין מפנק שתחפצו…
מרכיבים:
20 מ"ל ליקר אספרסו של יקב לביא
40 מ"ל ליקר שוקולד מריר של יקב לביא
2 מקלות קינמון
הוראות הכנה:
מוזגים את הליקרים לכוס נמוכה ע"פ סדר הופעתם ומקשטים עם מקלות קינמון ומגישים.
לחיים 🍸
