קוקטייל לחנוכה – פירות יער אדומים וקוקוס שובב

פירות יער אדומים וקוקוס שובב

מומלץ להגיש לצד סופגניה בציפוי פירות אדומים ונשיקות מרנג, במילוי קרם מסקרפונה ודובדבנים,
או כל תופין מפנק שתחפצו…

מרכיבים:
60 מ"ל ליקר קוקוס של יקב לביא
30 מ"ל קרם קוקוס
10 מ"ל חלב

הוראות הכנה:
לתוך שייקר מוסיפים קרח עד לחצי מגובה השייקר, לאחר מכן מוזגים את כל המרכיבים, משקשקים כ-15 שניות ומגישים.

לחיים 🍸

קינוחי אלכוהול
זיו מנור

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *