קוקטייל לחנוכה – צ’יז שוקולד לבן וגבינת מסקרפונה

צ’יז שוקולד לבן וגבינת מסקרפונה

צ'יז שוקולד לבן וגבינת מסקרפונה
מומלץ להגיש לצד סופגנייה קרמו מנגו אננס בציפוי שוקולד לבן ומקלות מרנג
או כל תופין מפנק שתחפצו…

מרכיבים:
כפית גבינת מסקרפונה
10 מ"ל שמנת מתוקה
20 מ"ל ליקר קרמל של יקב לביא
40 מ"ל ליקר קוקוס של יקב לביא

הוראות הכנה:
לתוך שייקר מוסיפים קרח עד לכדי חצי גובה, מוזגים את הליקרים עם השמנת והגבינה
משקשקים כ-15 שניות, מוזגים לכוס ומגישים.

לחיים 🍸

קינוחי אלכוהול
זיו מנור