קוקטייל לחנוכה – צ’יז שוקולד לבן וגבינת מסקרפונה

צ'יז שוקולד לבן וגבינת מסקרפונה
מומלץ להגיש לצד סופגנייה קרמו מנגו אננס בציפוי שוקולד לבן ומקלות מרנג
או כל תופין מפנק שתחפצו…

מרכיבים:
כפית גבינת מסקרפונה
10 מ"ל שמנת מתוקה
20 מ"ל ליקר קרמל של יקב לביא
40 מ"ל ליקר קוקוס של יקב לביא

הוראות הכנה:
לתוך שייקר מוסיפים קרח עד לכדי חצי גובה, מוזגים את הליקרים עם השמנת והגבינה
משקשקים כ-15 שניות, מוזגים לכוס ומגישים.

לחיים 🍸

קינוחי אלכוהול
זיו מנור

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *